Τα 3 ζώδια που έχουν εμμονή με την υγεία τους και τα μικρόβια

Είναι ορισμένα ζώδια που βιώνουν έναν διαρκή φόβο ότι θα αρρωστήσουν και για αυτό είναι πάντα σε επαγρύπνηση. Με το παραμικρό σημάδι θεωρούν ότι θα αρρωστήσουν βαριά, πιστεύουν ότι συχνά έχουν πυρετό, ότι κάτι δεν πάει καλά με την θερμοκρασία τους. Νομίζουν ότι θα κολλήσουν κάποιο ιό, ότι κάτι δεν πάει καλά με την πίεσή τους και γενικότερα ψάχνονται. Έχουν εμμονή με την υγεία τους και πάνε πολύ εύκολα στο γιατρό. Αυτό εξηγεί και την συνεχή τους τάση για καθαριότητα, είναι τα πιο καθαρά ζώδια. Επίσης οι συνεχής επισκέψεις τους στους γιατρούς τους επιφυλάσσει και μία έκπληξη, που είναι η πρόληψη. Πολλές φορές ανακαλύπτουν αρρώστιες που μόλις είναι στην αρχή και παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για να μην εξελιχθεί το οτιδήποτε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως από τη φύση του είναι απαισιόδοξος και για αυτό με το παραμικρό σημάδι, ότι κάτι δεν πάει καλά στην υγεία του, τρέχει αμέσως στον γιατρό. Θεωρεί ότι κάτι κακό του συμβαίνει που πρέπει άμεσα να το ψάξει και να το καταπολεμήσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει εμμονή με την υγεία του και για αυτό το λόγο πάντα προσέχει. Κάνει πάντα τακτικά τσεκ για να μην του συμβεί κάτι. Αν κάποιο δικό του άτομο νοσήσει από κάτι, θεωρεί ότι θα το πάθει και ο ίδιος. Πιστεύει ότι η καθαριότητα τον προφυλάσσει από αρρώστιες και μικρόβια και για αυτό πλένεται συνέχεια, δεν είναι τυχαία ζώδιο του νερού….

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αρρωστοφοβικό και μικροφοβικό ζώδιο. ‘Έχει τις περισσότερες εμμονές από όλα τα ζώδια και θεωρεί ότι αν πάθει κάτι θα αρρωστήσει βαριά και ψάχνει όλες τις θεραπείες που θα μπορούσε να κάνει. Πολλές φορές καταναλώνει φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή.

Photo cover:pixabay.com/iXimus 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα