Έλενα Ράπτη: Οι φήμες για χωρισμό φουντώνουν

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τον γάμο της βουλευτή Έλενας Ράπτη με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα. Οι ψίθυροι είναι πολλοί και στις συνεντεύξεις της δεν αναφέρεται στον γάμο της. Σύμφωνα με δημοσίευμα που φιλοξενεί η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στο ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη, αναφέρει ότι η βουλευτής αποφάσισε να δώσει αθόρυβα τέλος στον γάμο της.

Οι φήμες για κρίση στο γάμο της, σε συνδυασμό με το ότι δεν φοράει πια βέρα και δεν μιλάει για αυτόν, δίνει το πράσινο φως για τους τίτλους τέλους.

Το γεγονός ότι απαντούσε στο τηλέφωνο και στα μηνύματα, μόνο σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά της, ενίσχυσε το γεγονός.

Έχει κάνει μία μικρή παύση από προσωπικές και φιλές επαφές και επισκέπτεται μόνο την αδελφή της και όλο τον υπόλοιπο χρόνο της τον καταναλώνει στην δουλειά της.

Το προσωπικό της στοίχημα αυτή την στιγμή είναι η εκστρατεία “Ένα στα πέντε” που αφορά την αποτροπή στην παιδική κακοποίηση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν υπάρχει κάποια προσωπική της στιγμή με τον σύζυγο της.

Την ημέρα των ερωτευμένων έκανε μία ανάρτηση με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πιασμένο χέρι-χέρι και έγραψε το εξής:

“Όταν το ζευγάρι έχει αγάπη μεταξύ του, τότε όλα ξεπερνιούνται ακόμα και εκείνα που δε διορθώνονται”.

Την αλήθεια την ξέρει μόνο το ζευγάρι, που ποτέ δεν έχει δώσει λαβές για συζητήσεις.

Photo cover:instagram/rapti_elena_official

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin