Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει» (βίντεο)

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Ερρίκος Πετιλόν στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και μίλησε τις εξαρτήσεις αλλά και τη σχέση που έχει πλέον με τον γιο του.


«Είχα την τάση να περνάω τα όρια και να ρισκάρω. Με ερέθιζε αυτό», είπε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

«Έχω κάνει λάθη και κοιτάω καθημερινά φροντίζω να μην με μαστιγώνω, να με συγχωρώ, με αγαπώ λίγο παραπάνω γιατί έγιναν τόσα καλά και εγώ έκανα το ένα και το άλλο. Έχω μετανιώσει, πιο πολύ δεν γίνεται», ανέφερε στη συνέχεια.

Kαι αποκάλυψε: «Έχω έναν γιο στα 26. Είναι πολύ καλή η σχέση μας και μου είπε ότι με συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς το παιδί μου. Δεν μεγάλωσε μαζί μου. Έχω πολύ καλή επαφή και με εκείνον και με τη μητέρα του. Όταν μου είχε πει η μητέρα του “δεν θα του πω τίποτα, θα του τα πεις όλα όταν γίνει 18”. Πριν από 2 χρόνια που ήρθε να με δει και του τα είπα όλα. Γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά του. Πρόσφατα μου είπε “σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί”. Συγκινούμαι που στο λέω. Το αντιλαμβάνεται και το έχει δουλέψει».

Τέλος, αναφερόμενος στις εξαρτήσεις είπε: «Με τις εξαρτήσεις τα κατάφερα, δεν έχω πλέον πισωγύρισμα. Δεν έχω περιθώρια λόγω υγείας κι ηλικίας. Έκανα πολύ χιλιόμετρο και κουράστηκα».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin