Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 17/5 – Τι να προσέξω σήμερα

Μέρα προτροπών και ευκαιριών η σημερινή, με την εβδομάδα να ξεκινά δυναμικά, απαιτητικά και αποφασιστικά.

Η αρμονική όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μας επηρέασε από χθες, δίνοντας τα πρώτα δείγματα ξεσηκωμού.

Σήμερα λοιπόν διεκδικούμε όσα πιστεύουμε πως μας αξίζουν, σηκώνοντας ανάστημα και επιδιώκοντας μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα.

Η μέρα είναι εξαιρετική για να προωθήσουμε τις επιθυμίες μας, να επενδύσουμε, να αυξήσουμε το εισόδημά μας, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να κοστολογήσουμε ακριβά τους εαυτούς μας, ιδίως αν κάποιοι μας είχαν υποτιμήσει.

Είναι η μέρα που θα υποστηρίξουμε όσα επιθυμούμε με όλο μας το πάθος, η μέρα που όλοι θα κερδίσουν αν αναγνωρίσουν την πραγματική αξία του άλλου.

Ιδανική μέρα για εκτιμήσεις, ανταλλαγές, αγοαραπωλησίες και έρευνα για επενδύσεις.

Στις 9.23 το πρωί η κόντρα της  Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία μας, ενώ μέχρι αργά το μεσημέρι μπορούμε να διαπρέψουμε αν έχουμε έναν στόχο.

Οικογενειακά θέματα, θέματα σπιτιού και ακινήτων, βρίσκουν απρόσμενη λύση.

Επίσης ευνοούνται οι επαγγελματικές συμφωνίες, οι διακανονισμοί, οι οικονομικές ρυθμίσεις, οι συμφωνίες, οι υπογραφές και πάσης φύσεως συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Στις 3.44 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, είναι προορισμένοι να δικαιωθούν και επιτύχουν πολλά, με απαραίτητη προϋπόθεση για τους Καρκίνους να αφήσουν στην άκρη την παρόρμηση.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin