Ζώδια: Σημαντικές αποφάσεις – Τι μας επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε, καθώς σε λίγο θα ξεκινήσει ο χορός των Εκλείψεων, γι’  αυτό και είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, Ήλιος, Αφροδίτη που στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σχηματίσουν θετικές όψεις τριγώνου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Ενώ μετά τα μέσα τις εβδομάδας οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της υπερβολής.

Επίσης, η είσοδος του Ήλιο στους Διδύμους θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής, ενισχύοντας την επιθυμία μας για επικοινωνία και προσωπική επαφή.

Στους τυχερούς της εβδομάδας, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό) ανήκουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ πιο προσεχτικά, στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 16/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα παρασύρει  σε αυθόρμητες αντιδράσεις στις σχέσεις τους τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 17/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει να βγουν πιο ισχυρά τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 18/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε ξαφνικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 19/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από τους Διδύμους θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τόσο οι Λέοντες και οι Υδροχόοι όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 20/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα ενισχύσει την δημιουργικότητα των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ μια αρκετά πιεστική περίοδος ξεκινά για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 21/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύες θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) της 1ης ημέρας.

Το Σάββατο 22/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 23/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις αλλά και αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Παίρνω σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική μου ζωή και ισχυροποιώ την θέση μου. Αυτό θα με βοηθήσει να προχωρήσω δυναμικά μπροστά, αρκεί να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να παρασυρθεί από ψευδαισθήσεις και υπερβολές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα