Τα δύο ζώδια που έχουν εμμονή με την ειλικρίνεια

Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν την ειλικρίνεια και επιλέγουν την αυθεντική γνώμη όσο πικρή και αν είναι. Λένε τη γνώμη τους αυθόρμητα χωρίς μία δεύτερη σκέψη. Αυτό βέβαια μπορεί κάποιες φορές να τους κάνει κακό και να χαρακτηριστούν ως αγενείς. Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι αυθόρμητα και πολύ ειλικρινή. Σου λένε την αλήθεια κοιτάζοντας σε στα μάτια.

Κριός

Ο Κριός είναι πολύ ορμητικός και αυθεντικός και επειδή παίρνει αμέσως φωτιά, για το οτιδήποτε, δεν προλαβαίνει να σκεφτεί για να πει ψέματα,. Είναι το πιο ειλικρινή ζώδιο, βέβαια αυτό πολλές φορές τον κάνει να είναι προσβλητικός γιατί λέει αυθόρμητα τη γνώμη του. Είναι απότομος και η κριτική του συνήθως πληγώνει τους άλλους. Δεν φιλτράρει τη σκέψη του με αποτέλεσμα να μετανιώνει αργότερα για τα λόγια που είπε.

Ταύρος

Ο Ταύρος ποτέ δεν κρύβεται, λέει πει πάντα την αλήθεια, το θεωρεί άλλωστε γενναιότητα. Είναι έντιμος ως χαρακτήρας και αυτό εκφράζεται και στην έκφραση των απόψεών του. Θα πει την γνώμη του, την αληθινή του γνώμη και ας πληγώσει τον άλλον. Πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο ο συνομιλητής του, θα τον εκτιμήσει και θα τον ακούσει.

Photo cover:pixabay.com/John Hain

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin