Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 18/5 – Τι να προσέξω σήμερα!

Η σημερινή μέρα ξεκινάει ευχάριστα, με την αρμονική όψη της Σελήνης στον Λέοντα με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στη 1.43 το μεσημέρι.

Από το πρωί νιώθουμε ανεβασμένοι και γεμάτοι ενέργεια, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να κάνουμε αγορές που θα τις ευχαριστηθούμε πολύ, να βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε και να επικοινωνήσουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας.

Οι επαφές με τους άλλους είναι το ίδιο ευχάριστες, ενώ διευκολυνόμαστε με απρόσμενο τρόπο.

Ακολουθεί η κόντρα της Σελήνης με τον Ουρανό και το απόγευμα η κόντρα της με τον Κρόνο, όψεις που αλλάζουν το πολύ ευχάριστο προηγούμενο κλίμα.

Προσέχουμε λοιπόν από το μεσημέρι και μετά να μην προκαλέσουμε την τύχη μας και αν αντιμετωπίσουμε αιφνίδιες καταστάσεις, αγένεια, επεμβατισμό και προκλήσεις, να προσπαθήσουμε να μείνουμε ατάραχοι.

Το μυστικό σήμερα είναι να περιφρονήσουμε τις προκλήσεις και να διατηρήσουμε την καλή μας διάθεση.

Το βράδυ κάποιοι μπορεί να αισθανθούν απογοήτευση και απαισιοδοξία και πως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αισθανθούν πως με κόπο έρχεται η δικαίωση και να συγκεντρωθούν στον σκοπό τους κάνοντας διάφορες κινήσεις.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια μέρα που μας δείχνει και το ευχάριστο και το δυσάρεστο πρόσωπο της ζωής και μας υπενθυμίζει πως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Οι πιο ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Τοξότες, οι Ζυγοί και οι Κριοί , ενώ Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι, θα πρέπει να μοχθήσουν για τη χαρά τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα