Τα τρία ζώδια που χωρίζουν ξαφνικά, χωρίς δεύτερη σκέψη

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που χωρίζουν χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά. Ο λόγος είναι είτε γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι βαριούνται, είτε δεν αντέχουν ούτε καν τις μικρές συγκρούσεις. Η απόφαση προτρέχει της σκέψης και για αυτό είναι και απόλυτη.

Κριός

Ο Κριός όταν έχει πάρει μία απόφαση έστω και υποσυνείδητα, κυρίως όταν αφορά διάλυση σχέσης, είναι απόλυτος. Δεν υπάρχει ούτε καν πρώτη σκέψη, προέχει η παρόρμηση του ενστίκτου. Όταν υπάρξει ο πρώτος θυμός και τεθεί και θέμα ανταγωνισμού έχει φύγει τρέχοντας, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Δεν τον διακατέχει το παρελθόν και δεν θα στεναχωρηθεί, εφόσον έχει προκαλέσει αυτός τον χωρισμό.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Κριούς, εδώ υπάρχει μεθοδικότητα και απολυταρχία, εφόσον βέβαια έχουν αποφασίσει ότι θα χωρίσουν. Είναι λίγο αδίστακτοι, δεν θα σκεφτούν τον πόνο που θα προκαλέσουν, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει. Υπερισχύει το θέλω τους και η απόφασή τους και δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Χωρίζουν και φεύγουν πολλές φορές κλείνουν και οριστικά την πόρτα, ούτε για φιλικό χαιρετισμό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ σκληρός στον χωρισμό και αυτό γιατί είναι πολύ ανεξάρτητο ζώδιο και η λέξη συναίσθημα την στιγμή του χωρισμού δεν υπάρχει. Επίσης αν κάνεις το λάθος να του δημιουργήσεις σκηνή με κλάματα και παρακάλια έχει φύγει πιο γρήγορα.

Photo cover: pixabay.com/ElisaRiva 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin