Δήλωση ΣΟΚ από πολύ γνωστό σκηνοθέτη για Φιλιππίδη: «Πετράκο έχεις χάσει την μπάλα, μόνο η Μπάρμπα σου έμεινε»

Ο γνωστός σκηνοθέτης των “Άγριων Μελισσών” Σπύρος Μιχαλόπουλος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υποστηρίζοντας την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και κατατροπώνοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη για την υπόθεση που έχει προκύψει μεταξύ τους.

Σχολίασε επίσης και την υποστήριξη της Βάνας Μπάρμπας στο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο σκηνοθέτης έγραψε: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί από θύτης – θύμα κατηγόρησε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι «είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα διαχυτική».

Η γραμμή που ακολουθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ότι η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε ερωτική σχέση μαζί του και μάλιστα η σχέση ήταν σοβαρή. Υποστηρίζει ότι το γνώριζε και η σύζυγός του.

Η θέση της ηθοποιού Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εκμεταλλευτεί το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Σύμφωνα με τη RealNews ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε:

«Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

Σε ρεπορτάζ του MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε τα εξής:

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία».

«Είναι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

Η απόφαση του εισαγγελέα ήταν να του ασκήσει ποινική δίωξη, και τώρα η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους σκέφτεται να κινηθεί νομικά για τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της είχε υποστηρίξει πως, παρότι τον είχε παρακαλέσει κατ΄ επανάληψη να μην το κάνει γιατί αισθανόταν άσχημα, εκείνος τη φιλούσε χυδαία επί σκηνής χωρίς καν να το απαιτεί στο σενάριο και με τον κόσμο να αντιδρά με επιφωνήματα αποδοκιμασίας, ακόμη κι όταν την παράσταση παρακολουθούσε το τότε αγόρι της ή μέλη της οικογένειάς της.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin