Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 19/5 – Τι να προσέξω σήμερα!

Η σημερινή μέρα έως το απόγευμα, μας αφήνει στην αγκαλιά της Σελήνης στον Λέοντα η οποία δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν άλλο πλανήτη έως τις 10.13 το βράδυ που θα κοντραριστεί με τον Ήλιο.

Η ορθάνοιχτη λοιπόν αγκαλιά του λιονταριού, μας κάνει πιο γενναιόδωρους, πιο μεγαλόψυχους, πιο συγχωρητικούς αλλά και πιο αλαζονικούς και ακατάδεχτους, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ως αργά το απόγευμα, η μέρα προσφέρεται για ακριβές αγορές και για πράγματα που είναι ξεχωριστά, σπάνια και δυσεύρετα.

Επίσης η μέρα είναι ιδανική για να βρεθούμε κάτω από τον ήλιο και όσοι μπορούν να το κάνουν ας το επιδιώξουν, καθώς το όφελος θα είναι μεγάλο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην υπερβολή και στις τάσεις επίδειξης, καθώς κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί.

Η τάση μας είναι να διογκώνουμε τις επιθυμίες μας ενώ επιλέγουμε φανταχτερά ρούχα και αξεσουάρ και οτιδήποτε εντυπωσιάζει.

Από αργά το απόγευμα και μετά, η κόντρα της Σελήνης με τον Ήλιο, φέρνει παρεξηγήσεις και μπορεί να μας κατεβάσει απότομα από τον θρόνο μας.

Αν έχουμε επενδύσει στον θαυμασμό και στην αποδοχή των άλλων, μπορεί να απογοητευτούμε και να δημιουργηθούν ρήξεις και εντάσεις.

Τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για να μας προσγειώσει και να διορθώσει με τη λογική και την ψυχραιμία, τα κακώς κείμενα.

Αναμφισβήτητοι πρωταγωνιστές οι Λέοντες που επιζητούν αναγνώριση αλλά προσφέρουν και απλόχερα θετικά συναισθήματα. Τους ακολουθούν πιστά Κριοί και Τοξότες, που απολαμβάνουν τα θετικά της μέρας.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα