Ο σκηνοθέτης των “Άγριων Μελισσών” αποκαλεί τον Πέτρο Φιλιππίδη εντελώς ανήθικο, για τον τρόπο που υπερασπίστηκε τον εαυτό του

Ο γνωστός σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος των ‘Άγριων Μελισσών” μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ANT1 στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για τις αναρτήσεις του στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος εξέφρασε ελεύθερα τη γνώμη του κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και είπε: «είναι ανήθικο ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό».

«Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πανικού. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν…».

«Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης:Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin