Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι μηνύσεις πέφτουν σαν βροχή για την ηθοποιό -Τι έχει συμβεί

Κάτοικος του Τέξας, ο Κόλμπι Γουότσον, στέλνει την Γκουίνεθ Πάλτροου και την εταιρεία ευεξίας της στα δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση για «δυσλειτουργία» του περιβόητου κεριού με άρωμα αιδοίου.

Συγκεκριμένα, ο Γουότσον αγόρασε το κερί που είχε προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο, καθώς πλασάρεται ως αρωματικό κερί με άρωμα αιδοίου, και -όπως ισχυρίζεται- λίγες ώρες αφότου το άναψε, εκείνο εξερράγη.

Ο άνδρας υποστηρίζει πως το κερί έκαιγε στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαράς του για περίπου τρεις ώρες, όταν εξερράγη και τυλίχτηκε ολόκληρο στις φλόγες.

Παρότι δεν τραυματίστηκε κανείς, οι εκπρόσωποι του ενάγοντα ζητούν αποζημίωση, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι καταναλωτές, που «δεν έφταιγαν σε κάτι, αγόρασαν ένα ελαττωματικό και επικίνδυνο κερί με άρωμα αιδοίου».

Από το Goop, όπως ονομάζεται η ιστοσελίδα της Γκουίνεθ Πάλτροου που εμπορεύεται τα κεριά, υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια «επιπόλαιη προσπάθεια να αποσπάσει (ο ενάγων) ένα υπέρογκο ποσό από ένα ιδιαίτερα προβεβλημένο προϊόν». Επιπλέον, η εταιρεία υποστηρίζει πως τα προϊόντα της πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Ωστόσο, πριν από έναν μήνα, σύμφωνα με τον «Guardian», μια ακόμη γυναίκα κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό. Η Τζόντι Τόμσον κέρδισε το φημισμένο κερί σε έναν διαγωνισμό και το δεύτερο μόλις βράδυ που το χρησιμοποίησε εκείνο εξερράγη.

«Λίγα λεπτά αφότου άναψα το κερί, αυτό εξερράγη. Οι φωτιές πετάγονταν μισό μέτρο από το δοχείο και κομμάτια λιωμένου κεριού εκτοξεύονταν» δήλωνε η Τόμσον, που υποστήριζε πως δεν μπορούσε να πλησιάσει το κερί ώστε να το σβήσει, καθώς οι φλόγες ήταν πολύ έντονες. «Δεν θέλαμε να ρίξουμε νερό από φόβο πως θα εκτοξευθεί λιωμένο κερί παντού. Ευτυχώς, το είχα τοποθετήσει σε μπετό, στη βάση ενός τζακιού», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η Τόμσον δήλωνε τότε πως εκπρόσωπος της Goop, θορυβημένος από το περιστατικό, επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε δωρεάν προϊόντα. «Είμαστε σε επικοινωνία με τη γυναίκα προκειμένου να δούμε αν ακολούθησε τις οδηγίες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο κερί, όπως να κόβει το φιτίλι και να μην το καίει για περισσότερο από δύο ώρες», έλεγε τότε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Παρότι ο Τεξανός αναγνώρισε το γεγονός πως η ιστοσελίδα της Γκουίνεθ Πάλτροου περιελάμβανε προειδοποίηση για την ορθή χρήση του κεριού, ο ίδιος υποστηρίζει πως η Goop γνώριζε πως τα προϊόντα ήταν ελαττωματικά.

Σχετικά άρθραShare:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin