Ζώδια: Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, σημαντικές αποφάσεις στα προσωπικά

Οι προσωπικές μας σχέσεις, εξαιτίας του απαιτητικού χειμώνα δοκιμάστηκαν αρκετά, αυτές όμως που κατάφεραν και άντεξαν ήρθε η ώρα να μπουν σε ακόμα πιο σταθερές βάσεις και να αναπτυχθούν.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Κρόνο από το  ζώδιο του Υδροχόου ( 13ο 30’), λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος των Εκλείψεων μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να μας φέρει .

Κάτω από την επιρροής της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής με το ταίρι μας, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις και όχι στα λόγια των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω μας, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτές τις ημέρες θα χτιστούν σε σταθερές βάσεις και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Επίσης, οι οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα μας δώσουν μια σταθερότητα, ενώ σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή να προχωρήσουμε σε μια αισθητική παρέμβαση  η οποία θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ χαρούμενοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των καταστάσεων, τόσο στην δουλειά σας όσο και στα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους σας,  κάνοντας σας τον ιδανικό σύμβολο σε θέματα καρδιάς. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο το οποίο βρίσκεται σε θέση ισχύος.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε με ιδιαίτερο ζήλο  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα σας δώσει την σταθερότητα που επιθυμείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα, ισχυροποιώντας παράλληλα την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γοητεία και ο ερωτισμός σας αυτή τη χρονική περίοδο δεν περνάει απαρατήρητη. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες θα μπείτε στην διαδικασία να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας φέρει μια σημαντική οικονομική πρόταση την οποία πρέπει να μελετήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και να την κρατήσετε κρυφή μέχρι να ολοκληρωθεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσετε την ερωτική σας ζωή προστατευμένη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται  απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην δημιουργία επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων έχοντας ως κύριο στόχο το προσωπικό σας όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευθύνες στην δουλειά σας είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να αναλάβετε νέες ευθύνες κάνοντας τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον το οποίο βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς διανύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε σταθερές βάσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε το μέλλον με το ταίρι σας πιο σοβαρά και να προχωρήσετε την σχέση σας σε επόμενο στάδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε με ιδιαίτερο ζήλο αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σταθερή συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει αυτές τις ημέρες εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα, τις νέες ευθύνες που θα σας φέρει θα τις δεχτείτε με χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους ή για να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης και την εξέλιξη της, και να δεσμευτείτε. Επίσης, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση στην οποία θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά κουρασμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Την θαλπωρή της οικογένειας θα απολαύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε λιγάκι από το προσκήνιο και τις πολλές δραστηριότητες ώστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Άλλωστε για εσάς η θαλπωρή του σπιτιού σας λειτουργεί θεραπευτικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:Pixabay.com/Brigitte makes custom works from your photos, thanks a lot

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin