Η Έλενα Ράπτη μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της με τον Κίμωνα Μπάλλα, η Ελενα Ράπτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι καλά, αισιόδοξη και μοιράζεται τον χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα.

«Είμαι καλά και αισιόδοξη πως με λίγη ακόμη προσπάθεια θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητά μας και τις συνήθειες μας. Αντλώ εμπιστοσύνη και αισιοδοξία και από τη δύναμη του κόσμου, που στάθηκε όρθιος σε αυτή τη μεγάλη μάχη, αλλά και από την κυβέρνηση, που σε καιρούς με τόσες προκλήσεις ανταποκρίθηκε εξαιρετικά», είπε χαρακτηριστικά η Ελενα Ράπτη.

Περιγράφοντας το καθημερινό της πρόγραμμα η Ελενα Ράπτη είπε πως θα το χαρακτήριζε γεμάτο. «Πολιτικό γραφείο όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη, Βουλή όταν είμαι στην Αθήνα. Επικοινωνία με υπουργεία και συναντήσεις με φορείς. Διαδικτυακές ομιλίες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Προετοιμασία κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και μελέτη νομοσχεδίων».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως εκείνο που την ξεκουράζει είναι μία όμορφη κουβέντα κατανόησης και αποδοχής. «Με αναπαύει η αγάπη των κοντινών μου ανθρώπων και με μαγεύει να κάνω όνειρα για το μέλλον», ανέφερε η Ελενα Ράπτη ,ενώ για την σχέση της με τον χρόνο είπε «Με τον χρόνο έχω μία διπλή σχέση. Μου φαίνεται λίγος όταν προσπαθώ να προλάβω χίλια πράγματα και ατελείωτος όταν περιμένω κάτι. Νιώθω πως εδώ και πολλά χρόνια μία τον κυνηγώ εγώ, μία αυτός εμένα. Επειδή ο χρόνος είναι μέγεθος που δεν αλλάζει, αλλάζω εγώ τη ζωή μου για να τα βρούμε. Όπως όλοι, προσπαθώ να χωρέσω μέσα του πολλά πράγματα».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin