Κατακραυγή για το Facebook – Μπλόκαρε τον σκηνοθέτη μετά την ανάρτηση του για τον Φιλιππίδη

Το Facebook τιμώρησε τον γνωστό σκηνοθέτη του σήριαλ “Άγριες Μέλισσες” Σπύρο Μιχαλόπουλο για την ανάρτηση που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κάποιοι έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το facebook για 24 ώρες. Οι καταγγελίες αφορούσαν ανάρτηση που έκανε ο σκηνοθέτης υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Το γεγονός έκαναν γνωστό οι φίλοι του που έγραψαν στο προφίλ του

“Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε”.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε και εκείνη μία ανάρτηση στο facebook:

“Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον – γνωστό σε εμάς τους φίλους του – ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππιδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστη, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις.

Στέκομαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο”.

Έχοντας χιούμορ ο σκηνοθέτης έγραψε:

“Και το επιμύθιο

Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις…βασικα ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμοτητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιεισαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματιας και ως άνθρωπος”.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος έγραφε τα εξής:

“Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα”.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μίλσε στο “Πρωινό” του ANT1 και είπε:

“Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν…” είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε:

“Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει.Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο”.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin