Ανατροπή σε όλα τα σενάρια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Καινούργια δεδομένα αλλάζουν εντελώς τις εξελίξεις

Νέα δεδομένα έχει συλλέξει η αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ένα έγκλημα που έχει αφήσει άφωνη όλη την κοινωνία. Μία στυγερή δολοφονία μίας 20χρονης μάνας με το μωρό της δίπλα να κλαίει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA στην εκπμπή “Live News” και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, αναφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση, αναμένοντας ανατροπές.

Τα ευρήματα της αστυνομίας από την έρευνα στο σπίτι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στοιχεία.

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η μαρτυρία ενός ανθρώπου που μπορεί να δώσει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση. Επίσης ο σύζυγος της θανόντος θα δώσει και πάλι κατάθεση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξηγήσει κάποια ερωτήματα που την απασχολούν όπως: γιατί δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο από κάμερες, κινητά, γιατί την έπνιξαν με τον συγκεκριμένο τρόπο, γιατί δεν υπάρχει κάποιο σημάδι πάλης, γιατί είχαν διαφορετικό δέσιμο ο άντρας από τη γυναίκα, γιατί δεν πήραν μαζί τους το κινητό του άντρα, κτλ. Εντύπωση έχει προκαλέσει το γιατί απλά δεν έβγαλαν τις κάμερες από την θέση τους και μπήκαν στη διαδικασία να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης, κίνηση που προσθέτει χρόνο στην πράξη τους.

Είναι γνωστή η σύλληψη Γεωργιανού που προσπάθησε να διαφύγει με πλαστά έγγραφα, εκτός από την ληστεία που κατηγορείτε ότι είχε διαπράξει στο Πικέρμι, θα ανακριθεί και για την δολοφονία της Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin