Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 21/5 – Τι να προσέξω σήμερα!

Και ενώ είμαστε ακόμα στην ευνοϊκή επιρροή της αρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που εδραίωσε καταστάσεις και μας αποφόρτισε από αμφιβολίες και δισταγμούς, καλούμαστε να υποδεχτούμε και τη δυσαρμονική όψη του Ήλιου με τον Δία και την επιμονή της να επιμένει.

Σήμερα λοιπόν υπάρχει μια τάση επιμονής και προτροπής από παντού και όλοι γινόμαστε πιεστικοί.

Λόγω της σταθερής φύσης της όψης αυτής, μπορεί να κουράσουμε εύκολα και να κουραστούμε, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε λιγότερο άκαμπτοι και παρεμβατικοί, ακόμα και αν το κίνητρο είναι αγνό και είναι ο ενθουσιασμός μας.

Η Σελήνη στην Παρθένο θα κοντραριστεί με τον κυβερνήτη του ζωδίου Ερμή στις 2.48 το μεσημέρι και από το πρωί θα είμαστε υπεραναλυτικοί και με τάση να επικρίνουμε συνέχεια.

Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις δεν αποκλείονται, ο ίδιο και τα κακά κουτσομπολιά, ενώ συνεχίζεται η ίδια τάση και το απόγευμα, με μόνη διαφορά, πως η διαίσθηση αυξάνεται και αποτελεί σημαντικό παράγοντα.

Η μέρα κλείνει με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που μας επιτρέπει να κάνουμε έναν πολύ χρήσιμο και ίσως καθοριστικό απολογισμό.

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, επιμένουν πολύ και κάνουν τα πάντα για να πείσουν. Μπορεί και να έχουν δίκιο γι αυτό ας τους ακούσουμε.

Παρθένοι, Ιχθύς, Τοξότες και Δίδυμοι ψοφάνε για πληροφορίες, έρευνες και ειδήσεις ενώ Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι κάνουν λίγο από όλα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin