Θρίλερ στην Κρήτη με την 44χρονη: Στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία (βίντεο)

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο που υπέστη εγκεφαλικό λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η γυναίκα νωρίτερα παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και επιληψία.

Tην ίδια ώρα ο 35χρονος που εμφάνισε διπλή θρόμβωση σε πόδι και καρωτίδα προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας. Στις δηλώσεις μέλους της επιτροπής εμβολιασμών ότι είναι πιθανό να έχει πρόβλημα η παρτίδα της Κρήτης απαντά ο καθηγητής Τζανάκης αποκλείοντας το ενδεχόμενο.

Μια εγκεφαλική θρόμβωση οδήγησε την 44χρονη μητέρα από το Βενιζέλειο εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου . Κι ενώ οι γιατροί ετοιμαζόταν να την βγάλουν από τη μονάδα, ξαφνικά μια εγκεφαλική αιμορραγία την οδήγησε στην εντατική.

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει πάντως η πορεία υγεία της 47χρονης, που νοσηλεύεται επίσης στο ΠΑΓΝΗ με εγκεφαλικό και παράλυση έπειτα από τον εμβολιασμό με AstraZeneca.

«Η 47χρονη έχει μια ημιπάρεση η οποία την έχει πάρει κάμποσες μέρες. Θα πάρει μέρες, σιγά σιγά βελτιώνεται η κατάσταση», ανέφερε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης, διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Οι φάκελοι και των 3 ασθενών που έλαβαν το σκεύασμα της AstraZaneca, έχουν αποσταλεί στον ΕΟΦ ενώ η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης είναι αυτή που θα βγάλει την τελική γνωμάτευση για τα περιστατικά

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin