Μίνα Αρναούτη: Το ποσό που καλείται να πληρώσει στην οικογένεια Παντελίδη

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Μίνα Αρναούτη, τη Φρόσω Κυριάκου και την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά το τραγικό τροχαίο του 2016 δεν έχει τέλος καθώς οι δύο πλευρές έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αυτή τη φορά, η Μίνα Αρναούτη έχασε την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια τρία χρόνια πριν σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση και καλείται να πληρώσει το ποσό των 11.500€ ως αποζημίωση.

Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ δημοσίευσε την απόφαση ενώ τόνισε ότι δεν δύναται να πληρώσει τα χρήματα που εκδίκασε το δικαστήριο.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin