Τα 2 ζώδια που βαριούνται μια σχέση χωρίς “κόκκινα”

Υπάρχουν 2 ζώδια που θέλουν την σχέση του συνεχώς στα κόκκινα, δεν αντέχουν την ηρεμία και την ησυχία. Τους αρέσει να έχουν κόντρα με το ταίρι τους, αναζωογονεί το ενδιαφέρον τους για το ταίρι τους. Τα 2 ζώδια που λειτουργούν μόνο μέσα από την ένταση και την αντιπαράθεση είναι ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει στο τσεπάκι του το δράμα, του αρέσει να ζει το αίσθημα του πόνου, δεν του αρέσει η ηρεμία, αν όλα πάνε καλά αρχίζει να πιστεύει ότι κάτι θα του συμβεί. Του αρέσει η αντιπαράθεση και θέλει να έχει δράση η ζωή του, το ίδιο και η σχέση του. Θέλει μία υγιή αντιπαράθεση με το ταίρι του. Θέλει να νιώθει το κόκκινο για να λειτουργήσει καταλυτικά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος βαριέται εύκολα και γρήγορα. Η σχέση του πρέπει να έχει εικόνα καρδιογραφήματος μία πάνω και μία κάτω, η ομαλότητα και η ισορροπία δεν είναι για αυτόν. Θέλει να έχει γύρω του άνεμο να ανάβει και να ζει τη φωτιά. Τον γοητεύει η κόντρα, το άσπρο-μαύρο, αν είσαι ήρεμος και του λες συνέχεια ναι, έχει φύγει και δεν το έχεις καταλάβει. Θέλει να υπάρχει ενδιαφέρον όλο το 24ωρο και όταν κοιμάται ακόμα.

Photo cover:pixabay.com/Ryan McGuire

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin