Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 22 και 23/5 – Τι να προσέξω το διήμερο

Το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους, καθώς την Κυριακή έχουμε την κορύφωση της κόντρας του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα.

Λόγω της ισχυρής θέσης του Ερμή, τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, καθώς η σύγκρουση αυτή δημιουργεί παγίδες και μας αποπροσανατολίζει.

Η Σελήνη θα περάσει τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Ζυγό και η μόνη της συνάντηση θα είναι η αρμονική όψη με τον Ήλιο νωρίς το πρωί, που εγγυάται ένα όμορφο ξεκίνημα της μέρας.

Η διπλωματία αυτής της θέσης είναι πολύτιμη για την τόσο εύθραυστη επικοινωνία μας εφόσον δεν επιβαρύνει, αντίθετα βοηθάει όσο μπορεί.

Προσοχή λοιπόν όλο το διήμερο στο τι λέμε και πώς το λέμε, σε κάθε συζήτηση που εμπεριέχει κάποιο είδος συμφωνίας και σε κάθε προτροπή που επιμένει να μας οδηγήσει κάπου.

Μπορεί να βρεθούμε ξαφνικά μπλεγμένοι, μπορεί να παρασυρθούμε σε καταστάσεις που ουσιαστικά δεν θέλαμε να βιώσουμε ενώ μπορεί και να ακούσουμε διαστρεβλωμένες ειδήσεις και να επενδύσουμε λάθος.

Κοσκινίζουμε λοιπόν τα πάντα, σκεφτόμαστε δεύτερη και τρίτη φορά όσα μας λένε και μας προτείνουν και δεν βιαζόμαστε και εμείς να δράσουμε.

Βασικά αυτό το διήμερο η δράση θα πρέπει να είναι πολύ μικρότερη από τη σκέψη.

Την Κυριακή ως το μεσημέρι η διάθεση θα είναι πολύ αντιφατική με τα γεγονότα μια να μας χαροποιούν και μια να μας εκνευρίζουν.

Προς το βράδυ, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, κλείνει τη μέρα ήπια και με οξυδέρκεια, ούτως ώστε αν συνέβησαν ανεπιθύμητα γεγονότα, υπάρχει τρόπος να διορθωθούν.

Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχουνε την πιο ξεκάθαρη σκέψη από όλους, ενώ Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι, είναι πιο εύκολο να πέσουν σε επικοινωνιακές παγίδες και να κάνουν λαθεμένες κινήσεις και επιλογές.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin