Τα 3 ζώδια που δεν θέλουν εντάσεις

Υπάρχουν 3 ζώδια που δεν αντέχουν ως φιλοσοφία ζωής τις εντάσεις. Επειδή και οι ίδιοι δεν δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις, κατά τον ίδιο τρόπο επιθυμούν και επιλέγουν την ηρεμία στην ζωή τους. Προσπαθούν και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν και δεν επιβαρύνουν τους άλλους ανθρώπους με αρνητική ενέργεια. Ο Ταύρος, ο Αιγόκερος και ο Υδροχόος θέλουν η ζωή τους να είναι μακρυά από εντάσεις και τσακωμούς.  

Ταύρος

Ο Ταύρος κατά κύριο λόγο λέει πάντα την αλήθεια, αυτό τον βοηθάει στο να ξέρουν οι άλλοι τι να περιμένουν από αυτόν. Προστατεύει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ξέρει να βάλει το όριο για να πει το όχι, χωρίς καβγάδες και τσακωμούς. Σε περίπτωση όμως που κάνει το λάθος, γιατί θα έχει χάσει το έλεγχο, θα ζητήσει συγνώμη και θα ξεχαστεί γρήγορα το γεγονός.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως λόγο χαρακτήρα του γλιτώνει πολλές φορές τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι ένα ζώδιο συνήθως παρατηρητής, κοιτάζει την κατάσταση από έξω και αυτόματα συμβουλεύει τον εαυτό του, για τον τρόπο που θα χειριστεί μία κατάσταση. Συνήθως επειδή δεν λέει τη γνώμη του και την κρατάει για τον εαυτό του, γλιτώνει από πολλούς καβγάδες, όχι ότι δεν έχει άποψη, απλά δεν την εκφράζει δημοσίως.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει το απόλυτο ανεξάρτητο μυαλό! Ο τρόπος που συντονίζει τις σκέψεις του και το ότι το μυαλό του στροφάρει περισσότερο, από ότι στα άλλα ζώδια, τον κάνει πολλές φορές να δείχνει αποστασιοποιημένος, δεν είναι, απλά σχεδιάζει το επόμενο του βήμα και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με υποδεέστερες καταστάσεις κατ’ αυτόν. Οι εντάσεις και οι τσακωμοί απλά δεν τον αφορούν, δεν θα χάσει το χρόνο του, σε περίπτωση όμως που αποφασίσει να εμπλακεί… κρίμα για αυτόν που έχει απέναντί του.

Photo cover:pixabay.com/Robson Wojcik

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα