Θανάσης Ευθυμιάδης – Η επιτυχία και τα λεφτά δεν μου έφεραν την ευτυχία, αλλά μοναξιά

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στο “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha και μίλησε μέσα από την ψυχή του.

Μίλησε για την ζωή που έκανε παλιά, το πόσο την χόρτασε και τι ήταν αυτό που τον έκανε να προχωρήσει παρακάτω, να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος του άλλαξε για πάντα τη ζωή του, με ένα πιστεύω και ένα καινούργιο μέλλον. Έβγαλε αρκετά χρήματα, αλλά δεν ήταν ευτυχισμένος.

Δήλωσε: «Ωραία ήταν και τότε, εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μου λείπουν καθόλου. Το χόρτασα. Και την ζωή τη σπάταλη και τα αμάξια και τις πολλές γυναίκες. Χόρτασα κάποια στιγμή και είδα ότι δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι. Προετοιμάστηκα, ήρθε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος και κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Ήρθαν κι άλλοι δάσκαλοι στο δρόμο μου και αφέθηκα στο καινούργιο. Που το καινούργιο έλεγε να αφήσω πίσω τα παλιά».

«Τα λεφτά τα κυνήγησα πάρα πολύ, ήρθαν και έζησα τα χρυσά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έφεραν όμως την ευτυχία τα λεφτά. Ούτε η δόξα ούτε οι επιτυχίες έφεραν την ευτυχία. Αυτό μου έλεγαν τα περιοδικά τα lifestyle, ότι αν φτάσεις στη δόξα και στην επιτυχία και στα λεφτά θα είσαι ευτυχισμένος. Έφτασα αλλά δεν έγινα ευτυχισμένος εκεί. Μου έλεγαν ψέματα τα lifestyle περιοδικά» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha. «Να μην πω και τους γνωστούς εκδότες. Έφτασα εκεί που μου έλεγαν αλλά ευτυχία δεν υπήρχε. Μοναξιά υπήρχε».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα