Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει η υπερπανσέληνος του Μαΐου πολύ

Στις 26 Μαΐου θα έχουμε μία νέα πανσέληνο που θα είναι πολύ κοντά στη Γη, με αποτέλεσμα το φεγγάρι να δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι. Ουσιαστικά θα έχουμε υπερπανσέληνο που συμπίπτει με μια ολική σεληνιακή έκλειψη. Δυστυχώς δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα και είναι και η μοναδική του 2021.
 
Θα υπάρξουν νέες εξελίξεις, θετικού χαρακτήρα, και επηρεάζουν τρία συγκεκριμένα ζώδια, τον Κριό τον Λέων και τον Υδροχόο.

Κριός


Θα δείτε τη ζωή με μία νέα ματιά με ευχάριστες προοπτικές και θα κάνετε τα πρώτα βήματα για κάτι αισιόδοξο. Θα ξεχάσετε τα όσα ξέρετε, θα ακούτε και θα φέρεστε με περισσότερη κατανόηση και διάθεση. Θα προσελκύσετε νέες ευκαιρίες που θα σας δώσουν χαρά και κέφι.

 
Λέων

Θα διανύσετε μία νέα πορεία με καλλιτεχνική διάθεση και όρεξη για ζωή, που πηγάζει μέσα από έμπνευση και σας κάνει να νιώθετε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Βάζετε φως και χρώμα στη ζωή σας και την γεμίζετε με μουσική και χορό. Θα ανακαλύψετε την καλλιτεχνική σας φλέβα και θα σας αρέσει πολύ, θα δείτε τη ζωή και μέσα από μία άλλη ματιά.

Υδροχόος


Θα αποκτήσετε μία υπερδύναμη που πιστεύατε πάντα ότι την είχατε, αλλά δεν είχατε βρει πρόσφορο έδαφος να την εκφράσετε ή να την υλοποιήσετε. Η έκλειψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με έναν διαφορετικό τρόπο για ότι αφορά το μέλλον σας. Ένας στόχο ή ένα όνειρο, που έχετε εδώ και πολύ καιρό, θα έχει πολύ γερές βάσης υλοποίησης. Θα γίνει η αρχή για κάτι μεγάλο που περιμένατε.

Photo cover:pixabay.com/Muhammad Sadeeq

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin