Τα 3 ζώδια που θα σου σταθούν στην ερωτική σου απογοήτευση και μετά θα γίνουν ο επόμενος δεσμός σου

Όλοι έχουμε ζήσει μικρές και μεγάλες ερωτικές απογοητεύσεις, όταν έρθει όμως δίπλα σου ο κατάλληλος άνθρωπος τo ξεπερνάς όλα και προχωράς παρακάτω. Υπάρχουν τρία ζώδια που αν έρθουν να σε παρηγορήσουν, το πιο πιθανό είναι να γίνουν ο επόμενος δεσμός σου. Ο Λέων, ο Ζυγός και ο Tαύρος ξέρουν να γιατρεύουν τις πληγές.

Λέων

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς και θα σου φερθεί και βασιλικά. Θα σου δώσει ρομαντισμό, αγάπη, τρυφερότητα και το μυστικό του είναι η ασφάλεια. Θα νιώσεις ασφαλής μαζί του και αυτό θα σε οδηγήσει να θέλεις να πορευτείς μαζί του. Θα πιστεύεις ότι είναι ένα παραμύθι (ιδίως αν έχεις περάσει ερωτική απογοήτευση) αλλά ταυτόχρονα θα το ζεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος επειδή από την φύση του επιδιώκει την ασφάλεια, θα ασχοληθεί μαζί σου μόνο όταν δει ότι κάτι είναι σοβαρό. Η σχέση θα έχει χρονική διάρκεια και θα νιώσεις την προστασία του. Θα σε κάνει να ξεχάσεις το άσχημο παρελθόν και θα αρχίσεις κάτι καινούργιο μαζί του .

Ζυγός

Ο Ζυγός γενικότερα είναι σχεσάκιας, μπορεί να αργεί να κάνει το μεγάλο βήμα του γάμου, αλλά του αρέσουν οι σταθερές και μεγάλες σχέσεις. Θέλει ησυχία και ηρεμία για να μπορεί να λειτουργεί. Αφού επιλέξει ότι είστε μαζί, θα είστε πλέον ένα. Θα γίνετε το ταίρι του και θα ξεχάσετε το παρελθόν, θα χτίσετε μαζί ένα νέο παρόν.

Photo cover:pixabay.com/Miles D. Miller 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα