Γιώργος Πανόπουλος: Τελικά γινόμαστε ο Ωροσκόπος μας μετά τα τριάντα και με ποιο τρόπο

Είναι μια παρανόηση που χρειάζεται εξήγηση. Ο στόχος στη διάρκεια της ζωής μας είναι να γίνουμε όσο γίνεται περισσότερο ο Ήλιος μας κι αυτό συμβαίνει αργά, σταδιακά και στη διάρκεια όλης της ζωής μας.   

Ο Ωροσκόπος είναι ο δρόμος που οδηγεί στον Ήλιο μας. Ο ωροσκόπος είναι η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους- η βιτρίνα της προσωπικότητάς μας, η εξώπορτα.

Σε πολύ νεαρή ηλικία πολλές φορές είναι πιθανόν να μην τα πάμε καλά με τον ωροσκόπο μας, ίσως δεν τον εκφράζουμε σωστά, ή μπορεί να μην τον εκφράζουμε σε ολόκληρη τη γκάμα του. Ως έφηβοι, ή ως νέοι  μπορεί να είμαστε ο Άρης μας για κάποια χρόνια, ύστερα ίσως είμαστε πιθανόν ο Δίας μας για κάποια άλλα. Ο Ήλιος, το ζώδιό μας δηλαδή δεν είναι τόσο ορατός αρχικά, αλλά όσο μεγαλώνεις γίνεται όλο και περισσότερο εμφανής. Και ο ωροσκόπος μπορεί να μην είναι πιθανόν εμφανής μέχρι την εποχή που θα ζήσεις την πρώτη επιστροφή τού Κρόνου μεταξύ 28- 30 ετών- δηλαδή την επιστροφή του Κρόνου στη θέση που ήταν όταν γεννήθηκες. 


Όταν είμαστε νέοι πιθανόν παλεύουμε εναντίον του Ωροσκόπου μας. Έτσι μπορεί να έχεις κάποιους με ωροσκόπο Αιγόκερω που ως νέοι κυρίως είναι επαναστάτες, δεν ανέχονται απαγορεύσεις, ή περιορισμούς, πηγαίνουν κόντρα σε οτιδήποτε κατεστημένο- είναι δηλαδή εντελώς αντι-Αιγόκεροι.

Συχνά νέοι με ωροσκόπο Αιγόκερω,  ή ακόμα και Αιγόκεροι Ήλιοι είναι εξεγερμένοι, σε πόλεμο με τον πατέρα τους, ή σε αντιπαράθεση με κάθε είδους εξουσία.  Ή μπορεί να έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους- που συμβολίζει την επικοινωνία- και να είσαι ως νεαρός/ή εντυπωσιακά αδέξιος επικοινωνιακά μέχρι τα τριάντα σου που ανακαλύπτεις τη σοβαρότητα της επικοινωνίας. Ή έχεις ωροσκόπο Κριό και  ως νέος  είσαι εξαιρετικά ήσυχος μέχρι  που αργότερα ανακαλύπτεις τη σημασία που έχει στη ζωή σου η ανάληψη ρίσκου και η έντονη προβολή της προσωπικότητάς σου και των επιδιώξεών σου ακόμα  κι όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν. Ναι, ακούς συχνά ότι «δεν μου αρέσει ο ωροσκόπος μου», αλλά πολύ συχνά πιεζόμαστε να τον εκφράσουμε από την ίδια τη ζωή όταν μεγαλώνουμε.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν γίνεσαι ο ωροσκόπος σου μετά τα τριάντα- ούτως ή άλλως ο ωροσκόπος είναι εξαιρετικά σημαντικός.. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ίσως συνειδητοποιείς τον Ωροσκόπο σου τότε, ή ότι τον προβάλλεις περισσότερο εύκολα ή ότι είσαι περισσότερο συμφιλιωμένος ή πιο ενήμερος για αυτόν.


Γιώργος Πανόπουλος 

Photo cover:pixabay.com/Paulinawhite 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα