Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 26/5 – Τι να προσέξω σήμερα!

Υποδεχόμαστε μαζί με την Πανσέληνο του Μαίου, στην οποία ξεχύνοντα άπλετο φως και θετική ενέργεια και τη Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει.

Η αλήθεια είναι πως όλα τείνουν να βαίνουν θετικά και όπως σε κάθε Μαγιάτικη πανσέληνο έτσι και σε αυτήν, υπάρχει αισιοδοξία, κατανόηση και καλοσύνη που τα αντιλαμβανόμαστε εύκολα γύρω μας.

Ωστόσο η Πανσέληνος και η έκλειψη αυτή πραγματοποιούνται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και συγκεκριμένα στην 5η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων με έντονη τη συμμετοχή των Δία και Ποσειδώνα, επίσης στα μεταβλητά ζώδια.

Υπάρχει λοιπόν μια αίσθηση, που κρύβει από πίσω την αληθινή!!!!!.

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως τα βλέπουμε ή όπως μας τα παρουσιάζουν όχι γιατί κάποιος μας κοροιδεύει σκόπιμα αλλά γιατί δύσκολα υπάρχει σαφής εικόνα.

Οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις δικές μας ή των άλλων, θα πρέπει να φυλαχτούν για λίγο καιρό στα συρτάρια πριν ξεκινήσουμε διαδικασίες υλοποίησης, το ίδιο και τα νέα ξεκινήματα.

Επιβάλλεται να κρατήσουμε στάση αναμονής και να σκανάρουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αισιοδοξία που μας διακατέχει, χωρίς όμως να χάσουμε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό μας.

Η μέρα αυτή συνοδεύεται και από μια εντελώς ευμετάβλητη διάθεση, αποφασίζουμε δύσκολα για το τι θέλουμε να κάνουμε ενώ είμαστε αφηρημένοι και σκόρπιοι με δυσκολία στη συγκέντρωση.

Οι πιο ευμετάβλητοι, αναποφάσιστοι αλλά και πιο ξεσηκωμένοι, είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαήμερου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin