Πως είναι σήμερα η άλλοτε καλλονή Ελένη Προκοπίου

Η Ελένη Προκοπίου υπήρξε μία από της ομορφότερες παρουσίες, καλλονή, του ελληνικού κινηματογράφου. Άφησε εποχή με την ομορφιά και το ταλέντο της στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο.

Είχε αποσυρθεί από το 1972 παίζοντας στην τελευταία της ταινία «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας». Αποφάσισε μετά από 46 χρόνια να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και δήλωσε τα εξής:

«Δεν είμαι ακριβοθώρητη. Απλώς όταν είπα τέλος ήταν και τέλος. Ήταν άλλες οι εποχές εκείνες, πολύ πιο δύσκολες. Αν αυτοί που συνεργαζόσουν δεν σε συμπαθούσαν, σε τελείωναν.

Όμως εγώ εξαφανίστηκα για δύο λόγους: πρώτον, παντρεύτηκα και είχα πάνω από όλους και όλα την οικογένειά μου και, δεύτερον, πέρασα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία με ορμόνες και τέτοια για να μείνω έγκυος στη μονάκριβη κόρη μου. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα μέχρι να αποκτήσω παιδί και πήρα πολλά κιλά με όλα αυτά. Μέχρι να σουλουπωθώ, ο κινηματογράφος είχε σβήσει. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές. Την είχαμε τάξει στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, λόγω των προβλημάτων που σας προανέφερα».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα