Η Μελίνα Ασλανίδου συγκινεί μιλώντας για τον αδελφό της που δεν ζει πια

Η 25η Μαΐου είναι μία μέρα του χρόνου που πονάει πολύ την Μελίνα Ασλανίδου, είναι η μέρα που έχασε τον αδελφό τους πριν από 21 χρόνια, σε ηλικία 20 ετών. Ένας πόνος που όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Μελίνα Ασλανίδου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της παλαιότερα:

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη;

Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δε με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου»

Έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τους συγκίνησε όλους: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».

Μελίνα Ασλανίδου Συγκινεί η ανάρτηση για τον αδερφό της που δε ζει πια

Photo cover:instagram/officialaslanidoumelina

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα