Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτός θα είναι ο νικητής στη «Φάρμα»

Για την εμπειρία στη «Φάρμα» μίλησε ο ηθοποιός και ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1 Στράτος Τζώρτζογλου.

«Θεωρώ ότι ο Κώστας Γκρέκας είναι ένα παιδί πολύ σιωπηλό, σκέφτεται, δεν προσβάλλει, έχει αξίες και είναι ένας άνθρωπος πολύ α­θλητικός και ισορροπημένος. Για εμένα, αυτός είναι το φαβορί. Όλοι οι άλλοι χάνουν δυνάμεις σε διάφορα προσωπικά τους θέματα και δεν μπορούν να ελέγξουν το συναισθηματικό τους κομμάτι μέσα από μια υγιή σκέψη. Έχουν ά­γνοια στον αγώνα της ζωής», είπε στο περιοδικό «Τηλεθεατής», για το ποιος πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στον τελικό.

«Πρέπει κάποιος να το θέλει πάρα πολύ να αλλάξει για να μπορέσει να παραδειγματιστεί από οποιαδή­ποτε καλή ή κακή πράξη κάποιου. Συνήθως, η έ­μπνευση που προκαλεί ένας καλός αγώνας, μπορεί να κρατήσει από τρεις ώρες έως τρεις μέ­ρες», σχολίασε για το αν πιστεύει ότι οι νεότεροι πήραν το μήνυμα, ότι αυτό που μετρά τελικά είναι η ψυχή.

«Οπότε δεν μπορώ να απα­ντήσω αν οι νεότεροι πήραν το μήνυμα. Μπορεί και ναι. Λο­γικά, κάποιος το έχει πάρει με διανοητική αντίληψη, κάποιοι άλλοι ψυχικά, κι αυτοί είναι που θα αλλάξουν, και κάποιοι άλλοι μπορεί να το δουν και καχύποπτα. Εξαρτάται από την ωριμότητα των ανθρώπων που το βλέπουν», προσέθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin