Άκης Πετρετζίκης: Οσα δήλωσε για τον γιο που περιμένει (βίντεο)

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του διανύει ο Ακης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, δήλωσε ενθουσιασμένος με το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι περιμένουν αγόρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα από 2 ετών. Είναι καταπληκτικό. Και εσύ με το καλό, Φαίη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Ακης Πετρετζίκης αναφέρθηκε στην εκπομπή του στον ALPHA και ξεκαθάρισε ότι στο σπίτι δεν μαγειρεύει. «Στο σπίτι δεν μαγειρεύω. Δεν έχω όρεξη να φάω στο σπίτι, έχω φάει πάρα πολύ όλη την ημέρα. Συνεχίζω στον ALPHA με την εκπομπή που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εκπομπή. Τώρα λόγω του κορωνοϊού δεν θα κάνουμε την ταξιδιωτική εκπομπή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου, οπότε δεν θα ήθελα να κλείσω ένα συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορώ να παραδώσω. Το Kitchen Lab είναι μία εκπομπή που θα βλέπει ο γιος μου. Είναι αγόρι», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα