Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 28/5 – Τι να προσέξω σήμερα

Η σημερινή μέρα είναι μια προέκταση της χθεσινής, με την ευμετάβλητη και ίσως και αναξιόπιστη στάση μας να εξακολουθούν να μας αποπροσανατολίζουν και να μας εκθέτουν.

Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έχει φέρει σε πολλούς τα πάνω κάτω και έχει ξεγυμνώσει καταστάσεις που μας έχουν αφήσει έκπληκτους. Το ίδιο σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει και σήμερα, με μόνη διαφορά πως η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω, από τις  5.24 τα ξημερώματα.

Η Σελήνη σε αυτή τη θέση, δεν θα έρθει σε επαφή με άλλον πλανήτη, γεμίζοντάς μας φιλοδοξίες και τάσεις διεκδίκησης.

Το παρορμητικό στοιχείο που θα συνοδεύσει το μεταβλητό, συνθέτουν ένα επικίνδυνο μίγμα που οδηγεί σε λάθη και λαθεμένες επιλογές.

Αποφεύγουμε λοιπόν και σήμερα τις σημαντικές κινήσεις και καλό θα ήταν να μην απογοητευόμαστε με την παραμικρή αποτυχία.

Η αίσθηση που θα έχουμε είναι πως τα πράγματα δεν τσουλάνε και για κάποιο λόγο δεν γίνονται.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν πρέπει να πιέζουμε τις καταστάσεις και να είμαστε χαλαροί.

Συνεχίζουμε και σήμερα να είμαστε προσεκτικοί, καθώς επικρατούν αφηρημάδα και δυσκολία συγκέντρωσης. Το μυαλό μας δεν είναι εστιασμένο και μπορεί να υπάρξουν απώλειες πάσης φύσεως.

Χαλαρώνουμε όσο μπορούμε, δεν καταπιανόμαστε με ό,τι και όσα μας δημιουργούν βάρος και τηρούμε πλέον στάση αναμονής, καθώς είμαστε στην επιρροή της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, που ξεκινάει την Κυριακή.

Για άλλη μια μέρα περισσότερο από άλλους, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες προσπαθούν να ισορροπήσουν και να εστιαστούν κάπου αλλά τείνουν να χαθούν ακόμα περισσότερο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα