Η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει ότι ο ρόλος της στο “Είσαι το ταίρι μου” προοριζόταν για δύο μοντέλες – Και λέει τα ονόματα τους

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου έδωσε συνέντευξη στον στον Τάσο Τρύφωνος, στην κυπριακή εκπομπή “Τετ α Τετ” και μίλησε για τον ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά “Είσαι το Ταίρι μου” κάνοντας αποκαλύψεις.

Ο ρόλος της ως Βίκυ Σεϊτανίδη στη σειρά το 2001*2002 σημείωσε τεράστια επιτυχία με συνεχόμενες επαναλήψεις μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός είπε πως η παραγωγή έψαχνε πρόσωπα για τον συγκεκριμένο ρόλο, όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και από το χώρο του μόντελιγνκ.

Αποκάλυψε ότι είχαν περάσει κάστινγκ η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού., αλλά στο πρόσωπο της Κατερίνας Λέχου βρήκαν και την ηθοποιό και το μοντέλο μαζί.

“Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές” είπε η Κατερίνα Λέχου.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα