Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αθώος -Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση, ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν;»

Για τις καταγγελίες εις βάρος ανθρώπων από τον θεατρικό χώρο καθώς και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, εξηγώντας τον λόγο που τον στηρίζει.

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πώς δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα», ανέφερε στην εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Δεν έχω καταλάβει τη φασαρία γιατί είμαι τελείως έξω από τα social media. Αρνούμαι να είμαι στα social media γιατί αν θα έβλεπα τι γράφουν και τι λένε για μένα θα είχα θυμώσει και θα είχα στεναχωρηθεί.  Έχω αποκλείσει κατ’ επιλογήν να βλέπω τι γράφεται και τι λέγεται. Κρατάω μια καθαρότητα ψυχής. Όταν θέλω να μιλήσω γράφω αυτό που θέλω και δεν κοιτάω ποτέ τι απαντούν. Δεν με αφορούν οι αντιδράσεις» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια σχολίασε το εξής: «Πήγα και βρήκα τον Πέτρο και ήπιαμε έναν καφέ. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι. Τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Η άποψή μου λέει ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πολλά από τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Είναι δυνατόν να σε κατηγορεί κάποιος για βιασμό και μετά να πηγαίνεις στις πρόβες; Οι εισαγγελείς δεν βλέπουν καθαρά γιατί όταν υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που θα γράψουν tweet είναι δυνατόν να μην επηρεαστούν; Πάντα η κοινή γνώμη επηρεάζει. Τα social media επηρεάζουν τα πάντα. Καθορίζουν τον τρόπο της ζωής μας τα social media» είπε.

«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς, ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά», συνέχισε. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη το εξής: «Δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμή μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια ημέρα».

Και προσέθεσε το εξής: «Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί, έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί. Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν;».

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε την άποψη πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και είπε ότι «δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις, και δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος, το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι».

«Εγώ λέω ότι είναι αθώος από ένστικτο, από μία μεταφυσική κατάσταση, από μία ανόητη πεποίθηση που κουβαλάω μέσα μου γιατί πιστεύω ότι άλλο είναι να είσαι κακός» είπε η ηθοποιός.

Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, και δήλωσε πως είναι «ένα πρόσωπο τραγικό, πραγματικά ήταν η γυναίκα του».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα