Σοκαρίστηκα ερωτικά sms από το δάσκαλο προς την εννιάχρονη μαθήτρια

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 48χρόνος δάσκαλος, σύμφωνα με τη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, που παρενοχλούσε μαθήτριες δημοτικού σχολείου. Βέβαια ο δάσκαλος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε πατέρας μαθήτριας δημοτικού που δεχόταν μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από το δάσκαλο, η δικογραφία περιλαμβάνει 45 σελίδες μηνύματα σε 4 ημέρες.

Ο δάσκαλος έστελνε απρεπή μηνύματα στις μαθήτριες του μέσω skype και viber.

Ο πατέρας δήλωσε τα εξής:

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα». Ο πατέρας είχε πει στο παιδί κάθε φορά που λαμβάνει κάποιο μήνυμα να ενημερώνει τους γονείς της.  

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες».

«Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω το μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα, στα χειλάκια, και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, ‘δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω. Και τι θες να κάνουμε, τι θες να κάνουμε, τι άλλο θες να κάνουμε».

»Ξέφυγε εκεί ‘θα γίνω το αγόρι σου’ και ‘θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις’. Ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα» περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Photo cover:pixabay.com/mijung Park 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα