Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Το διήμερο που ακολουθεί  δίνει προτεραιότητα και έμφαση στην επικοινωνία και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, ειδήσεις και ανακοινώσεις.

Η όψη που το χαρακτηρίζει είναι η συνάντηση του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους, λίγο πριν από την προετοιμασία του Ερμή για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά.

Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίδραση της εν λόγω συνάντησης.

Τα νέα και οι εξελίξεις θα πέφτουν βροχή ενώ θα είμαστε συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι ή πίσω από μια οθόνη, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και υποθέσεις μας.

Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο που τρέχουμε να προλάβουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες πάσης φύσεως, ιδίως συναισθηματικές.

Εξομολογήσεις, καταθέσεις ψυχής, λόγια αγάπης, εκφράσεις θαυμασμού, καλοπιάσματα, προτροπές, διλήμματα και άλλα πολλά, μέσα από τους ελιγμούς του ζωδίου των Διδύμων και την ευμετάβλητη φύση του.

Θα πρέπει να σταματήσουμε κάθε επιθυμία για νέα ξεκινήματα και να πατήσουμε φρένο ενώ αντίθετα όλα γύρω μας θα μας προτρέπουν να μην βγάλουμε το πόδι από το γκάζι.

Τουλάχιστον ο ενθουσιασμός θα μας χαρίσει όμορφες και συναρπαστικές στιγμές,  έστω και πρόσκαιρα.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εκνευρισμός και η επιπολαιότητα θα είναι μια πολύ γνώριμη παρέα που δεν θα μπορούμε να την αποφύγουμε, λόγω της κόντρας της Σελήνης με τον Άρη.

Προς το βράδυ όμως, επικρατεί ηρεμία με τον καθένα μας να είναι στον δικό του κόσμο.

Την Κυριακή ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη φορά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ στις 7.05 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο.

Το βράδυ της Κυριακής είναι απολαυστικό με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο, να μας απογειώνει και να μας ψυχαγωγεί.

Πρωταγωνιστές του διημέρου τα τρία ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος που υπερισχύουν σε πειθώ και σε αντιστάσεις ενώ παράλληλα περνάνε το δικό τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα