Τα τρία ζώδια που θα σε τιμωρήσουν για την απιστία σου

Στην απιστία ο κάθε ένας αντιδρά διαφορετικά, άλλοι συγχωρούν, άλλοι τιμωρούν και άλλοι αδιαφορούν. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που όχι μόνο θα σε τιμωρήσουν αλλά θα σε εκδικηθούν παράλληλα. Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός θα σε κάνουν να θυμάσαι για πάντα και την απιστία σου και τον χωρισμό….

Δίδυμοι

Δεν ήξερες δεν ρώταγες? Δίδυμο βρήκες να απατήσεις? Θα έχεις συνέχεια μικρά και καθημερινά ατυχήματα. Θα χαλάσει το κινητό σου, θα πάθεις λάστιχο, θα χαλάσει η κλειδαριά στο σπίτι σου, κάποιος θα σε τρακάρει… Όλα προγραμματισμένα χωρίς να μπορείς να το φανταστείς…. Καλύτερα άλλαξε γειτονιά και άνοιξε νέους λογαριασμούς στα social media.

Ζυγός

Αν απατήσεις Ζυγό και το μάθει, καλύτερα να αλλάξεις όλους σου τους κωδικούς σε κάρτες, λογαριασμούς και social media. Θα σε κάνει να πληρώσεις στην κυριολεξία…. Θα αγοράσεις πολλά πράγματα, χωρίς βέβαια να το ξέρεις, καθώς κινδυνεύεις να δεις προσωπικές σου αναρτήσεις, σε δημόσια θέα για να σε εκθέσει.

Σκορπιός

Έκανες το μεγάλο λάθος αλλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει. Θα σε κάνει να πατήσεις μαύρο χιόνι. Θα πρέπει να εξαφανιστείς τουλάχιστον από την πόλη που μένει. Θα σε εκδικηθεί σε σημείο που μπορεί να απειλήσει και τη σωματική σου ακεραιότητα.

Photo cover:pixabay.com/Vera Arsic 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα