Χαμός αντιδράσεων στα social από τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στον Σρόιτερ – Έξαλλος ο κόσμος

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε άλλη μία φορά υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, αυτή τη φορά στον Αντώνη Σρόιτερ στο «Tik Talk» του Alpha και τα social media πήραν φωτιά.

Η οδός που έχει ακολουθήσει η καλλιτέχνης είναι να υποστηρίζει με πάθος την αρχική της άποψη υπέρ της αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα ήταν εξυπνότερο και προτιμότερο να παραδεχτεί το λάθος της και όχι να προσπαθεί να υποστηρίξει το λάθος της, που έχει σαν αποτέλεσμα την άσχημη, αλλά και καθολική αντίδραση του κόσμου εις βάρος της. Οι αντιδράσεις είναι πολλές και μάλιστα με αρνητικό αντίκτυπο απέναντί της.

Βάνα Μπάρμπα: «Πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου. Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί»

Το instagram πήρε φωτιά, πολλές γυναίκες της απάντησαν για την στάση της.

«Δεν χρειάζεται να προσβάλουμε κανέναν. Αλλά από εκεί και πέρα βλέπω τώρα στον Alpha… Απλά ντροπή. Δηλαδή πιστεύετε ότι ξύπνησαν μια μέρα 3 γυναίκες και είπανε δεν έχουμε τι να κάνουμε να φανταστούμε αυτό; ποιοι φωτισμένοι; πόσοι ξένοι διασημότητες αιώνων βγήκαν στην φορά ότι ήταν μέχρι και παιδεραστές; αλήθεια ακούω όλα αυτά τώρα; δίωξη από κοινή γνώμη; τι λέμε τώρα;»

«Ντρέπομαι σαν νέο κορίτσι που ακούω τέτοια πράγματα από μια άλλη γυναίκα», σημειώνει μια άλλη. Μια τρίτη γράφει: «Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αυτό που έχει ζήσει όταν είναι έτοιμος όχι όποτε βολεύει εσάς…. μην κρίνεις για να μην κριθείς». «Απορώ πως μιλάς με τόση σιγουριά και διαψεύδεις τα άτομα που κακομεταχειρίστηκε και όχι μόνο ο συγκεκριμένος ηθοποιός»

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα