Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 31/5 – Τι να προσέξω σήμερα

Αποχαιρετάμε έναν από τους πιο όμορφους και ενθουσιώδεις μήνες της χρονιάς, ο οποίος μας έφερε πολλές αποκαλύψεις,  αφήνοντάς μας  τις επεξεργαστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.

Ακόμα και η τελευταία μέρα του Μαίου  έχει κάτι σημαντικό να δηλώσει και να μας αφήσει ως παρακαταθήκη.

Η κορύφωση της αρμονικής όψης του Άρη με τον Ποσειδώνα αποτελεί το πιο όμορφο στήριγμα για τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Σήμερα θα προσπαθήσουμε πολύ για την επίτευξη των ονείρων μας ενώ είναι η ιδανική μέρα για να αποκτήσουμε αυτό  που μας καίει από επιθυμία.

Εστιάζουμε όλη μας την προσοχή στα θέλω μας και γινόμαστε τρυφεροί, συγκαταβατικοί, ευγενικοί, γεμάτοι κατανόηση και συμπόνια.

Διεκδικούμε με όμορφο τρόπο και όχι με επιθετικό και ωμό, με μόνο μελανό σημείο πως δεν έχουμε πολύ θάρρος και μέσα μας ευχόμαστε να κάνουν οι άλλοι εκείνο που επιθυμούμε να κάνουμε εμείς.

Υπάρχει έλλειψη τόλμης και μια ευγενική δειλία, που κάποιοι δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν.

Ο συνδυασμός αυτός μαζί με την παρόρμηση που μας συνοδεύει, μπορεί να μας αφήσει λίγο ανικανοποίητους και ενώ γίνεται αυτό που θέλουμε, πάντα θα υπάρχει η σκέψη πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε κινήσεις που θα μας φέρουν στην αγκαλιά μας το επιθυμητό ενώ σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο η απογείωση τείνει να είναι συνταρακτική.

Συγνώμες, συγχωρέσεις και εξομολογήσεις μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα ενώ είναι η ιδανική μέρα για κλείσιμο λογαριασμών, απολογισμούς  και εκτιμήσεις πάσης φύσεως.

Πιο κερδισμένοι από όλους θα είναι εκείνοι που θα διαχειριστούν καλύτερα τους δισταγμούς τους και δεν θα δειλιάσουν μπροστά στην ολική και όχι μερική, επίτευξη του στόχου τους.

Αυτοί είναι οι Ιχθύες, οι Σκορπιοί, οι Παρθένοι και οι Ταύροι.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα