Τα τρία ζώδια με τα οποία πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα

Είναι ορισμένοι άντρες που ενώ σε ερωτεύονται και σε έχουν βάλει στο στόχαστρο τους απλά δεν εκδηλώνονται, δεν κάνουν την πρώτη κίνηση είτε επειδή ντρέπονται, είτε επειδή δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να οπλιστείς με θάρρος και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν 3 ζώδια που ακόμη και αν είναι φουλ ερωτευμένα δεν θα κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει έναν δικό του τρόπο να πλησιάζει, δεν είναι κυνηγός, πρέπει να είναι σίγουρος για την κίνηση που θα κάνει. Η εικόνα που δίνει δεν μπορείς από την αρχή να ξέρεις ότι είναι η σωστή.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αναβλητικός και καχύποπτος, πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα απορριφτεί για να σκεφτεί να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν έχει αυτοπεποίθηση και περιμένει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Μπορεί να του πάρει μέρες παρατηρώντας την συμπεριφορά σου, να βρει λάθη και να δώσει άλλοθι στον εαυτό του, στο γιατί δεν έκανε τη πρώτη κίνηση.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος είναι πάρα πολύ αυστηρός και δεν καταδέχεται να κάνει το πρώτο βήμα, δεν είναι αυτό που λέμε θερμός εραστής, ούτε κυνηγός, είναι πολύ περήφανος και ακατάδεκτος. Θέλει η εικόνα του να είναι πολύ σοβαρή και δεν δίνει εύκολα το φως για να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση θα έρθει με πλάγιο τρόπο.

Photo cover:pixabay.com/Anastasia Gepp 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα