Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 1/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Καλοκαίρι..με τον κούκο μες στα πεύκα και στ’ αμπέλι
Καλοκαίρι στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι
με τη φέτα το καρπούζι στο ένα χέρι
με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι
λίγες φλούδες στης κουζίνας το μαχαίρι….

Και να που άλλο ένα καλοκαίρι είναι μπροστά μας και εγκαινιάζεται επίσημα σήμερα, αναβιώνοντας τους στίχους του τραγουδοποιού μας.

Ο Ιούνιος είναι εδώ πάντα προτρεπτικός και ενθουσιώδης και η πρώτη του μέρα είναι ευχάριστη και καλοδιάθετη.

Βρισκόμαστε στη χθεσινή επιρροή της αρμονικής όψης του Άρη με τον Ποσειδώνα και συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε επιθυμίες όπως και όσο μπορούμε.

Τις πρωινές ώρες και λίγο πριν η Σελήνη περάσει στους Ιχθύς, απολαμβάνουμε την αρμονική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, η οποία μας απογειώνει τη διάθεση πράττοντας έξυπνα και διπλωματικά.

Αν έχουμε κάτι που μας προβληματίζει και ψάχνουμε λύση, ξυπνάμε πρωί και κινούμαστε σβέλτα κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις και επαφές, ώστε να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Με το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες, έχουμε τη συνάντησή της με τον Δία και από το μεσημέρι και μετά, οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται.

Υπάρχει κάτι που μας περιμένει να μας δώσει χαρά αλλά χρειάζεται προσοχή στις δραστηριότητες και τις αποφάσεις μας, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, που από αυτή ειδικά τη θέση, δημιουργεί μεγάλους μπελάδες.

Η μέρα θα έχει και αναποδιές αλλά θα έχει και καλή διάθεση να ξεπεραστούν.

Σκεφτόμαστε θετικά και δεν αφήνουμε τον εκνευρισμό να μας χαλάσει τη διάθεση και πολύ περισσότερο τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Δεν μένουμε στα λάθη αλλά στο πώς θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε εφόσον πρόκειται για μια ευνοϊκή και τυχερή για πολλούς μέρα.

Οι πιο εγκάρδιοι, δημιουργικοί και ψύχραιμοι, θα είναι οι Ιχθύες, οι Σκορπιοί, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι ο καθένας για τους εντελώς διαφορετικούς τους λόγους.

Καλό μήνα!

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα