Ποια θα αντικαταστήσει την Έλεν Ντε Τζένερις

Η ανακοίνωση της Ελεν Ντε Τζένερις πως σταματά την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show μετά από 19 τηλεοπτικές σεζόν έσκασε σαν «βόμβα» πριν από λίγο καιρό και τώρα έγινε γνωστό ποια θα την αντικαταστήσει. Και αυτή η αντικατάσταση έχει… άρωμα Ελλάδας. Πρόκειται φυσικά για την ελληνικής καταγωγής Κέλι Κλάρκσον.

Όταν πρόκειται για θεματικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας, η εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον (Kelly Clarkson) ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού. Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC.

Είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα για την τραγουδίστρια- παρουσιάστρια. Θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

«Η εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBC Universal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter». «Η Κέλλυ και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, τη διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια.»

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα