Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 2/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Συνεχίζουμε και σήμερα να προσπαθούμε για όσες αλλαγές επιθυμούμε να φέρουμε στην καθημερινότητα και στη ζωή μας, κάτω από την προτροπή του καλοκαιριού.

Υπάρχουν σίγουρα πολλές παρεμβολές στο πρόγραμμά μας και διάφορα εμπόδια που ξεφυτρώνουν, σπαταλώντας  χρόνο για να επιλύσουμε εμβόλιμες υποθέσεις.

Τις πρωινές ώρες και με την κόντρα της Σελήνης στους Ιχθύς με τον Ήλιο, θα υπάρξει εκνευρισμός καθώς μπορεί να αντιμετωπίσουμε ευτράπελα, απώλειες και ταλαιπωρίες.

Ας οπλιστούμε με υπομονή και ας διεκπεραιώσουμε και τα έκτακτα με καλή διάθεση, όσο και αν περιμένουν τα προγραμματισμένα.

Η παράλληλη επιρροή της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον Ουρανό, μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τα ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα και να μην πελαγώσουμε και απογοητευτούμε.

Ως αργά το μεσημέρι θα έχουμε καταφέρει να μπούμε ξανά σε σειρά, μέχρι την επόμενη έκπληξη που επιφυλάσσει η ανάδρομη φορά του Ερμή στους Διδύμους.

Το απόγευμα, έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, μια θέση που για διάστημα περίπου ενάμισι μήνα, θα μας κάνει τρυφερούς, δοτικούς και άκρως παρορμητικούς αλλά παράλληλα, γκρινιάρηδες, επιφυλακτικούς και συστολικούς.

Μια μεγάλη συναισθηματική κόντρα κάνει το ντεμπούτο της!

Η σημερινή μέρα είναι πιο ευνοϊκή για Ιχθύες, Ταύρους,  Αιγόκερους και Καρκίνους που κρατάνε αξιοζήλευτα την ψυχραιμία τους, στο δια ταύτα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα