Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 4/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Η αίσθηση της αισιοδοξίας και της ελπίδας συνεχίζουν να μας συντροφεύουν, με τις επιδιώξεις μας να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και μόνο μελανό σημείο να είναι τα προβλήματα και τα εμπόδια που βάζει ο ανάδρομος Ερμής.

Ωστόσο η τόσο καλή διάθεση που επικρατεί, είναι ικανή να τα διορθώσει όλα και να μας διατηρήσει ψύχραιμους και δημιουργικούς.

Ενώ λοιπόν βρισκόμαστε στην θετική επιρροή του Ήλιου με τον Κρόνο λαμβάνοντας συνεχώς μηνύματα άψογης καθοδήγησης, έρχεται και η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, να απογειώσει τη χαρά και την εύνοια.

Οι πολύ παραγωγικές αυτές μέρες ανεβάζουν την ψυχολογία μας, με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό και να διψάει για δράση, προτρέποντάς μας συνεχώς να μην αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο.

Σήμερα λοιπόν η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς σε μια μέρα που το συναίσθημα ξεχειλίζει αλλά δεν μας παγιδεύει. Κινείται ελεύθερο, ανεξάρτητο, δεν δειλιάζει, δεν φοβάται να χάσει, δεν φοβάται την απόρριψη.

Σήμερα εκφραζόμαστε όπως θέλουμε ενώ έχουμε ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.

Ο ρομαντισμός σε συνδυασμό με μια τάση ανεξαρτησίας είναι ό,τι πιο γοητευτικό μπορεί να συμβεί, κάνοντας την ημέρα και ειδικά τη νύχτα μια ερωτόμορφη τελετουργία.

Ευνοούνται προσωπικές σχέσεις και συμφωνίες αλλά και οικονομικά θέματα και επενδύσεις.

Είναι σημαντικό να κινηθούμε σήμερα προς εκπλήρωση των επιθυμιών μας.

Το βράδυ, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, δημιουργεί την αίσθηση της λύτρωσης, μια αίσθηση που μας διαπερνά μαζί με πολύ έντονα συναισθήματα.

Ένα κλικ μόνο περισσότερο, ευνοούνται οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, γιατί καταλαμβάνονται από μια ειλικρινή παραδοχή των λαθών τους και πιάνουν την τύχη από τα μαλλιά γενικότερα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin