Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει ότι νόσησε με κορωνοϊό και πολύ βαριά μάλιστα

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για όλα.

Για τη ζωή του, τη σχέση και την συγκατοίκηση του με την σύντροφο του Τόνια Σωτηροπούλου, την περιπέτεια του με τον κορωνoϊό και τις δουλειές που ετοιμάζει.

Αποκάλυψε ότι τον περασμένο Νοέμβριο νόσησε από κορωνοϊό που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Αποκάλυψε στο BHMAgazino:«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες»

Το βίωμα του τον έκανε να… ξαναγεννηθεί. «Μετά όμως ήταν σαν να “ξαναγεννήθηκα”. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα. Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω «πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

Το lockdown έδρασε θετικά στη σχέση τους και τους έδεσε πολύ. Μίλησε για “το Πάντα” και τι σημαίνει στις ζωές όλων. Είναι μία οικογένεια αυτός αυτή και το σκυλάκι τους!

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα