Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 5 και 6/6  – Τι να προσέξω το διήμερο!

Το Σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας είναι ιδανικό για να χαλαρώσουμε και να μην ασχοληθούμε με τίποτα που μας προκαλεί αναταραχή ή μας προβληματίζει.

Μας δίνεται όλος ο χρόνος να αράξουμε και να καλοπεράσουμε και να μείνουμε μακριά από σοβαρές αποφάσεις και οριστικές κινήσεις.

Το Σάββατο, η κορύφωση της κόντρας του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις μας με τους οποιουσδήποτε άλλους.

Τα λάθη είναι κάτι που δύσκολα αποφεύγονται  ενώ θα επικρατούν αμηχανία και πολύ ευμετάβλητη διάθεση.

Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και μας δελεάζουν, φτιάχνοντας γύρω μας έναν ιστό πιο εύθραυστο και από της αράχνης ενώ εμείς πιστεύουμε πως είναι από χρυσή ατσάλινη ύφανση.

Επιθυμούμε να ζήσουμε το παραμύθι και προσφερόμαστε συναισθηματικά σε πρόσκαιρους ερωτικούς βωμούς. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι πως επενδύουμε σε πρόσωπα και καταστάσεις, εξιδανικεύοντας αυτό που δεν είναι όπως νομίζουμε ή όπως φαίνεται.

Προσοχή επίσης σε μεγάλα και μεθυστικά λόγια γιατί μπορεί να απογοητευτούμε ανέλπιστα.

Την Κυριακή και με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο, νιώθουμε την ανάγκη για πάσης φύσεως απολαύσεις και είμαστε αποφασισμένοι να μην τις στερηθούμε.

Επιπλέον, οι αρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και την Αφροδίτη, μας οδηγούν όλη την ημέρα σε αμετανόητες σπατάλες, προσφέροντάς μας από την άλλη απλόχερα,  αυτό που θέλουμε και έχουμε ανάγκη.

Μέρα ψυχαγωγίας και άφθονης διασκέδασης, επικρατώντας η πρόσχαρη διάθεση.

Αν λοιπόν δεν βασιστούμε σε τίποτα από όσα ζήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ευεργετικό, αρκεί να αποφύγουμε  να είμαστε εύπιστοι.

Περισσότερο από όλους, το πρόβλημα της ευπιστίας το έχουν Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, που είναι και αυτοί που το φτάνουν στα άκρα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin