Τα 3 ζώδια που θα κάνουν σοβαρή σχέση τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού που μετά και από μία καταπιεστική περίοδο της καραντίνας, ορισμένα ζώδια έχουν πολύ καλή προοπτική για να συνάψουν σοβαρή σχέση. Ο Τοξότης, ο Δίδυμος και ο Καρκίνος, κυρίως του 1ου και του 2ου δεκαεημέρου θα είναι οι ευνοημένοι του Ιουνίου για να βρουν το ταίρι που θα τους προσφέρει το άλλο τους μισό.

Δίδυμοι

Το πρώτο τυχερό ζώδιο στα ερωτικά για φέτος τον Ιούνιο είναι ο Δίδυμος. Ξαφνικά θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα δεις την έννοια σχέση μέσα από ένα άλλο κάτοπτρο. Θα θελήσεις να έχεις δίπλα σου το άλλο σου μισό. Έχεις την ανάγκη για επικοινωνία, έτσι όπως την ερμηνεύσεις εσύ και όχι οι άλλοι. Αυτό το άτομο λοιπόν θα έρθει στη ζωή σου, για αυτό να έχεις και τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά. Μην κάνεις το λάθος να το αφήσεις να περάσει απλά από μπροστά σου. Ίσως να είναι και ένα ταίρι από το παρελθόν που το εξετάζεις από μία άλλη οπτική γωνία.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει να αντιμετωπίσει διπλό χτύπημα τύχης στα ερωτικά. Πρώτον αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και παράλληλα η γοητεία σου, ένας συνδυασμός που θα καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Δεύτερον οι επιθυμίες σου μαζί με τις ορμές σου σε κάνουν να βάζεις ερωτικούς στόχους και να τους πετυχαίνεις χωρίς καν να προσπαθήσεις, σαν να βάζει το χέρι του ο θεός του έρωτα και να σου προσφέρει ακαταμάχητες συναντήσεις που η εξέλιξη θα είναι μία σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης μαγνητίζει τους πάντες και αρχίζει μία ερωτική τρικυμιά στο κρεβάτι του. Θα πάρουν φωτιά τα στρώματα και πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ποιο ακριβώς πρέπει να είναι το ταίρι σου για σχέση. Θα κάνεις ταξίδια και θα γνωρίσεις ίσως και το ταίρι της υπόλοιπης ζωής σου. Το θερμόμετρο της λίμπιντο είναι στο κόκκινο και εκπέμπει τόση θετική ενέργεια που δεν θα σου αντισταθεί κανείς.

Photo cover:pixabay.com/adamkontor 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin