Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 7/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Σε συνέχεια του περίεργου  κλίματος στο οποίο μπήκαμε το Σαββατοκύριακο, η εβδομάδα ξεκινάει με εσωτερικούς δισταγμούς αλλά και με εξωτερικές προτροπές.

Η κόντρα του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιούργησε πολλές ελπίδες, εμμονές, αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, σιγά σιγά όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει και αφήνουμε πίσω όσα μας μάγεψαν!

Η Σελήνη στον Ταύρο, θα συναντηθεί με τον Ουρανό στις 10.39 το πρωί και λίγο αργότερα θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο, προκαλώντας συχνές αναστατώσεις.

Δεν ξεχνάμε πως όλες τις όψεις, θετικές ή αρνητικές, τις ερμηνεύουμε λαμβάνοντας υπ όψιν τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους.

Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα, η μέρα θα μοιάζει με αγώνα για να προλάβουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, όλα εκείνα που μετανιώσαμε και όλα εκείνα για τα οποία αλλάξαμε γνώμη.

Σήμερα λοιπόν μπορεί να ακυρωθούν συμφωνίες, να αλλάξουμε εντελώς πορεία και να θελήσουμε να ανταποδώσουμε κάποιες συμπεριφορές.

Δεν είναι κατάλληλη μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις ούτε για συζητήσεις, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Επίσης μπορεί να παρατηρηθεί έντονη ακύρωση προγραμματισμένων ραντεβού.

Η υπομονή που διαθέτουμε σήμερα, δεν πρέπει να μετατραπεί σε ξεροκεφαλιά και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας απέναντι στις ξαφνικές ανατροπές που επιφυλάσσει η μέρα.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες  που δυσκολεύονται να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα