Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία με το «αληθινό δέρμα» και το μήνυμά της στο Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία του προσώπου τους όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ. Μία μερίδα των followers της έσπευσε να σχολιάσει τα μικρά σπυράκια που υπάρχουν στο πρόσωπό της.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που έχει ξαναπεί ότι έχει ροδόχρου ακμή, δεν γινόταν να μην πάρει θέση και έτσι έγραψε το παρακάτω κείμενο:

«Σας έκανε τόση εντύπωση το ”αληθινό δέρμα”, όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία, που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στόρι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για τη φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο). Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν, αλλά είναι ήπια, οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ό,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και τη σέβομαι. Καλή εβδομάδα να ’χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας, όπως κι αν είναι αυτές!».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα