Μην φοβάσαι το χρόνο, δες δύο μοναδικά προϊόντα που επιβραδύνουν την φυσική γήρανση

Δύο μοναδικά προϊόντα από την σειρά Classic Retinon της Gerovital με βάση την Ρετινόλη (ενεργή μορφή βιταμίνης Α) με στόχο να αποτρέψει την γέννηση ρυτίδων, επιβραδύνοντας την φυσική γήρανση. Περιλαμβάνει Βιταμίνες Α & Ε, Sepilift, Boswellia Serrata. Δοκιμάστε την Anti-Wrinkle eye contour cream και την Advanced regenerating cream και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Anti-wrinkle eye contour cream

Για να αποφύγετε τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, οι ειδικοί της Farmec δημιούργησαν μια μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν καθαρή σταθερή Ρετινόλη, η οποία διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος, επιταχύνοντας έτσι τις ενζυματικές διαδικασίες, την πρόληψη των ρυτίδων και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. H κρέμα είναι για όλους τους τύπους δέρματος άνω των 30 ετών και μπορείτε να την χρησιμοποιείτε μέρα και νύχτα.

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών με Ρετινόλη

Advanced regenerating cream

Για να αποφύγετε τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, οι ειδικοί της Farmec δημιούργησαν μια μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν καθαρή σταθερή Ρετινόλη, η οποία διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος, επιταχύνοντας έτσι τις ενζυματικές διαδικασίες, την πρόληψη των ρυτίδων και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.

Η κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξομαλύνει τις κυτταρικές διεργασίες αναγέννησης, οι οποίες επιβραδύνονται μαζί με τη φυσιολογική γήρανση του δέρματος. Επιταχύνει τις ενζυματικές διαδικασίες, την κυτταρική διαίρεση, και ομαλοποιεί την κερατινοποίηση.

Η Ρετινόλη μαζί με τον συνδυασμό Sepilift που μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Τα φυσικά έλαια (σόγια, σκουαλένιο, Shea Butter) και το εκχύλισμα Boswellia Serrata καταπραΰνουν, αναζωογονούν και αποτρέπουν πιθανούς ερεθισμούς του δέρματος.

Απλώστε καθημερινά, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Προηγμένη Κρέμα Ανάπλασης με Ρετινόλη

Photo cover:pixabay.com/Jerzy Górecki 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin